Любомир Каримански от ИТН отправи поредно предупреждение към премиера. Бием алармата,

...
Любомир Каримански от ИТН отправи поредно предупреждение към премиера. Бием алармата,
Коментари Харесай

Каримански: Призивът на премиера за свикване на КСНС не е съгласуван с партньорите в коалицията

Любомир Каримански от Има Такъв Народ насочи следващо предизвестие към премиера. 

Бием алармата, с цел да се съблюдава прецизно съдружното съглашение и решенията да се взимат след диалози, диспути и разисквания, в това число и с експерти. Ние сме коректив на съдружното ръководство. Казали сме доста ясно, че в случай че се продължи с непсазването на съглашението, не виждаме какво неприятно ще има да напуснем обединението. 

Това сподели в предаването " Още от деня " по Българска национална телевизия депутатът от " ИТН " (ИТН) и ръководител на бюджетната комисия Любомир Каримански във връзка проблемите в ръководещата коалиция.  

" Призивът от страна на премиера за привикване на КСНС също не е координиран с съдружните сътрудници. Ние от Има Такъв Народ не сме забелязали да има нито една стъпка в вярната посока от страна на Северна Македония по контракта, който сме подписали и не разбираме за какво би трябвало да се привиква КСНС. В антикризисните ограничения не влезе нито едно наше предложение в чистия му тип. Моята съществена рецензия е, че по този начин и не стана ясно кои са уязвимите групи, на които би трябвало да се помогне най-вече. С тези ограничения ние дадохме на всички по-малко. Затова желая да съм коректив. За мен би трябвало да се помогне на най-бедните и уязвими хора. Все още не сме видели и плановете за резултатите от тези ограничения ", добави той, написа Novini.bg.   

" Минималната работна заплата би трябвало да бъде обвързана със междинната заплата и оптималния предел за обезпечаване. Това е един добър ход от страна на Министерството на финансите. С тези думи желая да покажа, че ние не подлагаме на критика всчико априори. Когато решенията са верни, ние ги утвърждаваме ", разгласи Каримански. 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected]. Ще обърнем внимание!
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР